Over  mezelf en coach2grow

Respectvol

Empathisch

Sensitief

Beide voeten op de grond

Resultaatgericht

Humor

Nieuwsgierig

Energiek


Na 20 jaar in het bedrijfsleven, waarvan 15 jaar in leiderschapsposities leg ik me sinds 2015 toe op dat wat ik het liefste doe: mensen helpen, steunen en coachen in hun persoonlijke groeiproces.

Iedereen heeft een geweldig groeipotentieel. Het is mijn passie dit te helpen realiseren.

Op basis van mijn eigen werkervaring als leidinggevende weet ik zo langzamerhand hoe het werkt en dat helpt om snel te komen tot de kern van de zaak. 

Samen met een interessante combinatie van kennis, van ratio en gevoel, van resultaatgerichtheid en vermogen om te vertragen maakt dit mij tot de coach die ik ben. 


Ik beschik over empathie, energie, humor en nieuwsgierigheid. Dit creëert een open sfeer om te bespreken wat u echt bezighoudt. 

Mijn aanpak als coach is respectvol, met beide voeten op de grond, energiek en resultaatgericht. En misschien ook niet onbelangrijk, ik heb zelf in jouw schoenen gestaan. Coaching heeft mij op verschillende moment de afgelopen jaren nieuwe inzichten gegeven in belangrijke situaties in mijn leven.

Als coach leg ik mij toe op persoonlijke ontwikkelingstrajecten, loopbaancoaching en stresscoaching, zowel in een werkomgeving als privé. Ik coach in het Nederlands, Engels en Frans.

Coach2grow

In 2014 werd ik 'slachtoffer' van een reorganisatie. Ik was heel boos over de gang van zaken en vond het beter om te vertrekken. Het wrong hoe dan ook al een tijdje, maar echt een idee voor iets nieuws was er nog niet.

Daarom startte ik een opleiding tot coach en een studie psychologie aan de VUB, met het vertrouwen dat dit wel tot iets goeds zou leiden. 

En zo geschiedde. Twee intensieve jaren waarin ik veel leerde over mezelf leidden tot de start van coach2grow. Ik heb mezelf stevig in vraag gesteld, zoals ook jij misschien zal gaan doen. Heb nagedacht over welke waarden belangrijk voor me zijn. Verbinding en zinvolheid staat nu bovenaan. 

Ik was altijd een ietwat te empathische manager. Nu ben ik een 'redelijk nuchtere' coach. Vroeger moest ik vooral snel beslissen en goed opleveren. Nu focus ik op goed luisteren, emoties en vertragen als het nodig is. 

Ik probeer mijn oude en nieuwe wereld zo veel mogelijk te verbinden. Samen vormen ze een sluitend geheel, ze zijn allebei deel van mij. Ik geloof dat jullie, mijn coachees, hier het meeste baat bij hebben. 


Gecertificeerde coaching opleiding

Opleiding stress- en burn-out coaching

Lid van de vereniging van erkende stress en burn-out coaches

2 jaar bezig met coaching

Bachelor psychologie

20 jaar bedrijfsleven, waarvan


15 jaar manager


Consultancy, ICT, Programma management


Master bedrijfseconomie